Over ons

Sinds 1986
Letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare grond van de Betuwe bevindt zich onze kwekerij. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 25 jaar. J.W. Crum startte in 1986 met de fruitteelt en als vruchtboomkweker. Enkele jaren later kwamen hier  onderstammen, september-enten en winterhandveredelingen bij. Vijf jaar later zijn we overgestapt op de teelt van lichte laanbomen. In de tijd tussen 1995 en heden is het bedrijf ontwikkeld tot de gezonde kwekerij en handelsonderneming wat het nu is.

 

Sinds 1 juli 2014 maakt schoonzoon Jan Dekker deel uit van de onderneming. Het bedrijf bestaat uit ca. 30 hectare vollegrond teelt, waarvan ¾ hectare containerveld en het gotenveld met plaats voor ca. 24.000 spillen. Kwekerij en handelsonderneming bieden de klant een zo compleet mogelijk pakket.

 

Innovatie 

  • Gotensysteem
  • Betonpaden
  • Druppelirrigatie

 

Duurzaam telen

  • Biologisch MAX.
  • Natuurlijke gewasbescherming door middel van inzet vogelhuizen -> beperken van gewasbeschermingsmiddelen. 
  • Mechanische onkruidbestrijding.

 

Handel en Logistiek

Als handelsonderneming zijn wij in staat om onze klanten, bovenop ons assortiment, een totaalpakket aan te bieden. Dit pakket heeft een grote variatie van tuin- en bosbeplanting tot grote laanbomen Kwaliteit en service staan bij Crum Boomkwekerijen hoog in het vaandel, van order tot levering, binnen Nederland en ver daarbuiten.  Door onze logistieke voorzieningen kunnen de orders bij de klant of elke gewenste locatie bezorgd worden.

 

Mede door onze logistieke voorzieningen, en doordat we aan onze handelsproducten dezelfde eisen stellen als aan onze eigen producten, kunnen wij een snelle, zorgvuldige en kwalitatief perfecte levering garanderen.

 

 

 

 

 

Over ons

 

    Uniek assortiment Uniek assortiment

    Innovatie Innovatie

    Optimale logistiekOptimale logistiek